preskoči na sadržaj

Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca Vinkovci

Login
Tražilica
e-Dnevnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 11. 2012.

Ukupno: 582740
Ovaj mjesec: 7413
Ovaj tjedan: 1498
Danas: 12
Obavijesti - ispitni koordinator
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VAŽNO! Prijave u sustav postani student i prijave ispita državne mature
Autor: TOMISLAVA CRNAIĆ, 30. 11. 2019.

Poštovani maturanti, 

Ovim putem vam šaljem upute za prijavu u sustav postani student kao i prijave ispita državne mature.

Prijave ispita državne mature počinju 1.12.2019. i traju do 15.2.2020.

U navedenom razdoblju vam je sustav otključan te možete prijavljivati ispite državne mature, provjeravati svoje ocjene u prethodna 4 razreda i provjeriti svoje osobne podatke. 

Prijave na studijske programe su dosadašnjih godina bile omogućene nakon što fakulteti odobre upisne kvote (dosada je to uvijek bilo sredinom siječnja). 

 


Koraci za prijavu u sustav postani student:

1. Prijavi se

2. Prijava u sustav: korisnička oznaka i lozinka su one koje koristite za pristup e-dnevniku (ukoliko ste izgubili svoje korisničke podatke, javite se u školsku administraciju). Nakon što ih upišete, kliknite na "prijava" te će vas stranica odvesti na mjesto gdje trebate upisati pozivni broj države, mrežu i broj. Pažljivo pratite upute na stranici, sve vam je navedeno. Molim vas da upišete svoj broj mobitela koji stvarno koristite. Ili, ukoliko nemate stalan broj, upišite broj svojih roditelja. Naime, na taj broj mobitela će vam biti isporučeni PIN i TAN, a PIN vam je potreban pri svakoj prijavi u sustav.

3. Na mobitel će vam sustav isporučiti PIN i TAN. Ove brojeve si dobro sačuvajte, oni su vam potrebni za sve prijave u sustav do upisa na fakultet.

4. Vratite se na početnu stranicu; prijavi se; upišite korisničku oznaku, lozinku i PIN.

5. Sada ste u svom osobnom profilu sustava postani student. U sustav ćete odmah morati upisati (ponovno) svoj broj mobitela i mail adresu na koju vas možemo u bilo kakvoj situaciji možemo kontaktirati. Molim vas napišite mail adresu koju stvarno koristite ili, ukoliko nemate, za ovu potrebu si izradite novu. Zatim morate pristati na uvjete stranice što ćete potvrditi spuštanjem stranice na dno i upisivanjem TAN-a.

6. Pregledajte svoje osobne podatke i svoje ocjene od 1. do 3. razreda (za ovaj korak je najbolje uzeti svjedodžbe i korak po korak uspoređivati ocjene). Ukoliko su svi osobni podaci i ocjene točni, možete ih potvrditi kliknuvši "potvrdi". Ukoliko nisu, javite se svojim razrednicima. 

SVI VAŠI PODACI U SUSTAVU POSTANI STUDENT (osobni podaci i ocjene) SU PREUZETE I SINKRONIZIRANE SA E-MATICOM STOGA  ZA SVE ŠTO VAM JE EVENTUALNO POGREŠNO NAPISANO U SUSTAVU, KONTAKTIRAJTE SVOJE RAZREDNIKE.

UKOLIKO NE VIDITE SVE SVOJE OCJENE TAKOĐER SE JAVITE SVOJIM RAZREDNICIMA. TE INFORMACIJE ĆEMO PROSLIJEDITI ADMINISTRATORU E-MATICE ZA RJEŠAVANJE OVE POTEŠKOĆE.

 

Za sva pitanja vezana uz državnu maturu, prijavu u sustav, prijavu ispita i prijavu studijskih programa, možete me kontaktirati na mail:

tomislava.crnaic1@gmail.com

WEB STRANICE ZA INFORMACIJE O DRŽAVNOJ MATURI I UPISIMA NA FAKULTET:

www.ncvvo.hr

www.postani-student.hr

www.studij.hr

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju