2020-09-05 11:38:52

Upute za početak nastavne godine 2020./2021.

Nastava počinje 07.rujna u 8,00 sati.

Prije dolaska u školu učenici su obvezni izmjeriti tjelesnu temperaturu i o tome voditi evidenciju. U slučaju povišene temperature ne mogu dolaziti u školu.

Tjelesnu temperaturu mjere i djelatnici škole prilikom ulaska u zgradu, o čemu se također vodi evidencija u knjizi dolaska i odlaska zaposlenika.

Prozivka učenika prvih razreda obavit će se na školskom igralištu gdje će natpisima biti obilježeni prostori za pojedine struke. Učenike će razrednici odvesti u njihove učionice.

Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda odlaze u svoje učionice po rasporedu u tablici u prilogu. Prilikom ulaska obvezna je dezinfekcija ruku. Učenici prvih i drugih razreda ulaze na dvorišni ulaz kod dvorane, a učenici trećih i četvrtih razreda na glavni ulaz.

Za učenike i djelatnike obavezno je nošenje maski gdje nije osiguran razmak od 2 metra. Od škole svaki će učenik dobiti dvije perive maske.

U školskim toaletima istovremeno može boraviti troje učenika u ženskom toaletu, odnosno dvoje učenika u muškom toaletu uz održavanje distance od 2 metra te pravilno održavanje higijene.

Učenici se trebaju pridržavati fizičke distance i ne miješati se s učenicima drugih razrednih odjela.

Prvog nastavnog dana učenici će imati 3 sata nastave sa svojim razrednikom od kojeg će dobiti detaljne upute o ponašanju u školi.

Svim učenicima i djelatnicima želim zdravu i uspješnu novu 2020./2021.školsku godinu.

Ravnatelj

Mato Džalto, prof.


Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca Vinkovci