preskoči na sadržaj

Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca Vinkovci

Login
e-Dnevnik

 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 11. 2012.

Ukupno: 483131
Ovaj mjesec: 7191
Ovaj tjedan: 2169
Danas: 24
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upute za početak nastavne godine 2020./2021.
Autor: HELENA BOŠKOVIĆ, 5. 9. 2020.

Nastava počinje 07.rujna u 8,00 sati.

Prije dolaska u školu učenici su obvezni izmjeriti tjelesnu temperaturu i o tome voditi evidenciju. U slučaju povišene temperature ne mogu dolaziti u školu.

Tjelesnu temperaturu mjere i djelatnici škole prilikom ulaska u zgradu, o čemu se također vodi evidencija u knjizi dolaska i odlaska zaposlenika.

Prozivka učenika prvih razreda obavit će se na školskom igralištu gdje će natpisima biti obilježeni prostori za pojedine struke. Učenike će razrednici odvesti u njihove učionice.

Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda odlaze u svoje učionice po rasporedu u tablici u prilogu. Prilikom ulaska obvezna je dezinfekcija ruku. Učenici prvih i drugih razreda ulaze na dvorišni ulaz kod dvorane, a učenici trećih i četvrtih razreda na glavni ulaz.

Za učenike i djelatnike obavezno je nošenje maski gdje nije osiguran razmak od 2 metra. Od škole svaki će učenik dobiti dvije perive maske.

U školskim toaletima istovremeno može boraviti troje učenika u ženskom toaletu, odnosno dvoje učenika u muškom toaletu uz održavanje distance od 2 metra te pravilno održavanje higijene.

Učenici se trebaju pridržavati fizičke distance i ne miješati se s učenicima drugih razrednih odjela.

Prvog nastavnog dana učenici će imati 3 sata nastave sa svojim razrednikom od kojeg će dobiti detaljne upute o ponašanju u školi.

Svim učenicima i djelatnicima želim zdravu i uspješnu novu 2020./2021.školsku godinu.

Ravnatelj

Mato Džalto, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju